Möt vilda delfiner på Hawaii/Bahamas och på Azorerna, öppna ditt hjärta och låt delfinerna tala till dig!

Bahamas - Locka fram din innersta glädje tillsammans med delfinerna och pröva dina telepatiska talanger!
Följ med på en oförglömlig resa i juni 2023.

Redan för över 30 år sedan kunde man visa på hur delfiners höga frekvens ökar endorfiner i människans kropp, det är därför man blir så glad när man ser en delfin. Någon nämnde att man även föryngras när man simmar med delfiner, i alla fall plockar man fram barnasinnet, det är säkert!
Delfinerna har hjälpt mig plocka fram min inre glädje och hitta ett positivt och stabilt inre tillstånd. Detta har i sin tur hjälpt mig ta rätt beslut till en ljus framtid.

Jag har simmat regelbundet med delfiner sedan 2010.
Programmet inkluderar föreläsningar om delfiner, vatten, meditationer med reflektioner och spännande utflykter. Vi har yoga på stranden och gongbad (ljudvågor)
Följ med på en mycket upplevelserik resa som kan förändra ditt liv på djupet.
Hawaii är magiskt och helande för kropp o själ.
För mera info: mossvalla@gmail.com
 

Manta Ray - 0 hot mot människan

Fantastiskt!
Den här upplevelsen har innehållit så mycket, varit komplex, stundom tagit andan ur mig. Det är som att blivit matad med kärlek, magi, kraft, visdom, färger, upplevelser och ännu mer.
Tusen tusen tack Anne-Li!!
/Solveig Andersson
 

Delfiner -  lövleken

Talande delfin - Bahamas

Fantastiskt!
Jag har rest mycket i mitt liv men den här resan var den bästa någonsin!! Helt magiskt, när jag hoppar i badkaret poppar bilden av delfinerna jag såg framför mig i Atlanten. När jag lyssnar till musiken tänker jag på meditationerna.
Tack Anne-Li!!
/Lotta Eliasson
 

Underbart!
Jag rekommenderar varmt andra att åka på denna resa, för den handlar både om unika upplevelser i det yttre och om förändringar och växande i det inre.
/Marlene Mondain

 

Bahamas 2018